Hva gjør Norge i Afghanistan?

På lørdag vil det bli holdt en Afghanistan-markering! Dersom du mener norske soldater ikke har noe å gjøre i Afghanistan, møt opp og vis din støtte!

Det er viktig at innbyggerne i Stavanger by markerer sin motstand mot Norges deltakelse i aktv krigføring i Afghanistan. Så langt har ikke dette gitt noen resultater, tvert i mot så har det kun vært tap. Norske soldater har falt, Afghanistans befolkning lider store tap, både av menneskeliv og økonomiske tap.

Etter angrepet på World Trade Center, i USA, som fant sted 11. september 2001 sa Afghanistanske myndigheter at de var villige til å utlevere Osama bin Laden til en nøytral domsstol. Dette sa USA (verdenspolitiet) nei til. De tar heller jobben i egne hender. Og hva blir resultatet? Har de gjennopprettet demokratiet i Afghanistan? Har de funnet Osama bin Laden? Har de foretatt seg noe konstruktivt i det hele tatt?

Nei. Tvert i mot. Og dette kan ikke Norge være med på, lenger! Nå er det på tide å stille krav til regjeringen og få norske soldater hjem!

Parolene som er der vil være: «Hent soldatene hjem!» og «Nei til krig – ja til ansvarlig internasjonalt arbeid.»

Så dersom du ønsker å støtte opp og markere ditt standpunkt til krigføring i Afghanistan så møt på Arneageren (utenfor Sølvberget) den 15. desember 13.00

Ta med radikale meninger og gode venner! Så snakkes vi den femtende!

Arr.: RU, Rødt!, AUF, SU, SV og Antikrignettverket

Og debatten er allerede i gang på RAs nettsider

En kommentar om “Hva gjør Norge i Afghanistan?

  1. Har du helt rett i. Jeg er glad det er noen som tar initiativet til denne aksjonen.
    Karzai [som er så god i engelsk, med en fortid i UNOCAL]har drevet landet sitt i grøfta på grunn av noen oljeledninger. Og så kommer verdenspolitiet[et ord ordboken på mozilla firefox reagerer rødt på]inn på banen og skal fikse alt selv og vips. Kaos fra den andre [eller tredje enkelt sagt] som vi blir dratt inn i.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s