Landsmøte i Ungdom mot EU

I dag går turen til hovedstaden for mitt tredje landsmøte i Ungdom mot EU. Siden 2005 har jeg vært engasjert i kampen mot EU og min tro på et Norge utenfor EU har siden den gang bare vokst.

For helgen er jeg delegasjonsleder for Rogalandsdelegasjonen, et fylkeslag jeg er stolt over ettersom vi er et av de største fylkeslaga i Norge. I Nei til EU-sammenheng er Rogaland det aller største fylkeslaget i Norge.

Nei-rørsla i Norge er en brei og folkelig bevegelse, sammensatt av alt fra bønder, akademikere, studenter, gamle og unge, folk fra alle partier (ja, til og med Høyre-folk) og har brei takhøyde. Mens ja-siden er kjent for å være et elite-prosjekt, støttet av næringslivstopper, mediatoppene og samfunnets overklasse.

Valgkomiteen har innstilt meg til Landsstyret, som jeg har sittet i tidligere. Inneværende periode takket jeg nei til gjenvalg, men nå er jeg innstilt på å gjøre et comeback. Det er utrolig mye bra folk, med veldig mange forskjellige bakgrunner og ulike meninger som gjør at debattene i Ungdom mot EU alltid blir veldig spennende.

Jeg gleder meg til landsmøtet, og kommer til å blogge og twitre (forbeholdt at vi har internettilgang!)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s