Støttemarkering for NSF

Hentet fra Facebook-eventen: Kjære alle som vil vise sin støtte til de streikende sykepleierne på Boganes.
Torsdag 28.januar klokken 15.00 vil vi arrangere markering – og vi håper på kjempeoppslutning! Vi går i tog fra Fylkeskontoret iStavanger via NHO-huset i Stavanger til Kiellandlunden ved Breiavatnet. Der vil 2.nestleder i NSF Jan Erik Nilsen holde appell. Spre det glade budskap til flest mulig – møt opp og bidra til at vi virklig viser igjen i bybildet ! Og at vi står på med et søster-samhold som ingen andre kan oppvise! Velkommen, alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s