Hilsen fra SSU til SSVs årsmøte

Som leder av Stavanger SU skal jeg hilse Stavanger SVs årsmøte og takke for det gode samarbeide gjennom året som har gått.

Sammen gjør vi hverandre bedre. Med SUs aksjonsstyrke og deres lange erfaring, kombinert med struktur og gode økonomiske rammer, gjennomførte vi en god valgkamp og sørget for at Stavanger SV gjorde et valg bedre enn på nasjonalt nivå. Vi mobiliserte kraftig de siste ukene og ga hverandre en skikkelig boost på slutten av en lang valgkamp. Når vi avsluttet det hele med en utrolig kjekk valgvake på Folken kunne vi endelig puste lettet ut etter godt arbeid fra alle kanter.

Vi har hatt et godt årlig samarbeid i flere år, særlig i desembermånedene hvor vi tre år på rad har markert vår motstand mot krigen i Afghanistan. I år hadde vi en bra foredragsserie med temaet «Det bombes i stille grender».

Men som den største radikale bevegelsen i Stavanger har vi et ansvar for byens fremtid. For å sikre bybane og arealeffektivitet i fremtiden, et bredt kulturtilbud og en sterkere opposisjon i 2011! SU håper at SV det kommende året jobber for å skape større blokker i Stavanger-politikken, og skaper et etablert samarbeid med både Rødt og Ap, med støtte i Fagbevegelsen.

Det er viktig at SU og SV i Stavanger samarbeider godt, fordi vi har mye å vinne. Ettersom 16-åringer i Stavanger har stemmerett ved neste kommunevalg, som følge av en forsøksordning. Vi har den beste politikken for siddis-ungdommen og må vise dem at vi er dem tilliten verdig!

Jeg ser frem til et godt samarbeid mellom Stavanger SU og SV i året som kommer, vi ønsker det nye styret lykke til og håper dere alle sammen står på for at vi sammen skal male byen rød!

Takk for oppmerksomheten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s