Oppstart av Rennesøy SV!

Rogaland SV har hatt kontakt med flere som ønsker å stifte lokallag av SV i Rennesøy kommune. 71 personer stemte på SV ved stortingsvalget 2009. Det utgjør 3,2 prosent av stemmene. Vi inviterer til møte 26. april kl. 19.30 på kommunehuset for å diskutere en eventuell strategi for etablering av lokallag og få på plass liste til kommunevalget neste år. Der får du møte fylkesleder i Rogaland SV Rolf Bersås sammen med Tina Nådland som har vært en av initiativtagerne til møtet.

Vi inviterer til en  idedugnad rundt;

 • hvorfor trenger vi SV på Rennesøy
 • hvilke lokale saker er viktige for oss fremover

Hvis diskusjonen viser at det er behov for et lokallag foreslår vi at det etableres et interimstyre? Neste steg på veien vil være et stiftelsesmøte og formelt valg av styre. Dette kan kombineres med et åpent møte med et aktuelt tema på sakskartet. Der vil vi også prøve å få med stortingsrepresentant Hallgeir H. Langeland og representanter for fylkestingsgruppa.

Vi stiller – stiller du ? Ta gjerne med deg andre som du tror kan være interessert.

Ta kontakt med Heidi Bjerga, fylkessekretær i Rogaland SV på 51 89 63 53 eller Tina Nådland tina-naa@online.no hvis det er noe du lurer på.

4 kommentarer om “Oppstart av Rennesøy SV!

 1. Det gjør tydeligvis vondt å få vite sannheten. Jeg var på MIFF sin twitter-konto og fikk med meg at du hadde fått MIFFs spesialmagasin i posten.

  Du bør lese side 8 og 9 i MIFFs spesialmagasin som spesielt retter seg inn mot SVs hårreisende forskjellsbehandling mot jødenes eneste stat. Det er over 40(!) eksempler hvor millioner av flyktninger har måttet flykte rundt om i verden, og SV presterer å kun å fokusere på ETT av eksemplene, nemlig palestinerne.

  Det har dessuten rømt LANGT flere jøder fra arabiske land enn det har rømt palestinerne fra det som i dag er Israel . Har dere ingen sympati med jødene som har flyktet fra arabike land? Er det ikke da bare rettvist at jødene som betaling skal få en ørliten flekk av arabernes enorme områder?

  Jeg skjønner ikke hvordan mennesker med den MINSTE EMPATI kan være aktiv for et parti som SV. De ønsker en politikk som til slutt vil føre til at jødene ikke har noen frihavn eller tilfluktssted lengre og dette åpner for enda et holocaust mot jødene i Israel.

 2. Det er mange som ikke er klar over at flere politiske partier, Mellomkirkelig Råd i Den norske kirke, Norsk Folkehjelp og flere andre norske organisasjoner går inn for en «løsning» på Midtøsten-konflikten som i praksis vil avvikle Israel som en stat med jødisk flertall og dermed som en nødhavn for jøder som blir diskriminert og forfulgt i ulike land.

  Dette kommer til uttrykk ved at organisasjonene støtter kravet om at araberne som flyktet fra Israel i 1948 skal ha «rett til å vende tilbake». Og ikke bare de, men alle deres etterkommere – tallene varierer mellom 4 og 6 millioner. Hver enkelt araber (de har siden begynt å kalle seg palestinere) skal selv avgjøre individuelt om de vil gjøre seg bruk av «retten» eller ikke. Det sies at hvis Israel betaler store nok erstatninger til dem som ikke kommer tilbake for å overta sine eiendommer fra 1948, at de kanskje ikke vil gjøre seg bruk av «retten».

  At plassen etter de arabiske flyktningene mest er fylt opp av jødiske flyktninger fra arabiske land, har tydeligvis liten interesse. Heller ikke at de ikke har noe verdig å vende tilbake til slik forholdene er for minoriteter i alminnelighet og jøder i særdeleshet i arabiske land.

  For ordens skyld: Jeg vet ikke om noen av de norske organisasjonene sier rett ut at de vil avvikle Israel som en stat med jødisk flertall. Men enten de sier det rett ut eller ei, bør alle som følger litt med, vite at det er akkurat det «rett til å vende tilbake» betyr i praksis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s