150 000 besøk på bloggen!

Idag nådde jeg 150 000 besøk på bloggen! Det er utrolig kjekt at så mange har vært inne her, lest og kommentert frem og tilbake. Mange av dere har kommet med gode innspill som jeg har tatt til meg.

Jeg har hatt den bloggen i omtrent to og et halvt år. I løpet av denne tiden har jeg skrevet over 700 kortere og lengre blogginnlegg. Temaene har vært mange, men har som regel vært knyttet til politiske spørsmål eller andre samfunnsaktuelle tema.

På det jeg har skrevet har det kommer over 3000 kommentarer! Dette setter jeg utrolig stor pris på. Gode tilbakemeldinger har det som regel vært mange av!

Jeg håper at aktiviteten fra begge sider vil være like stor i fremtiden som det den har vært – fra begge sider!

Stå på! Frem kamerater!

10 kommentarer om “150 000 besøk på bloggen!

 1. Bra besøk, ja, men la det ikke gå deg til hodet. Det kan også hende at fmange synes du er på jordet, ekstrem, pirrende, bøllete.. eller viktig å følge turbo-SV-upcoming wannebies.. :-)

 2. Først må jeg si gratulerer.

  Så et spørsmål : Er det noen i sv’s stortingsgruppe som noen gang har hatt en ekte jobb?Eller er dere alle broilere?

  • Tusen takk!

   Nå kjenner jeg ikke bakgrunnen til alle som sitter i vår stortingsgruppe, men bl. a Hallgeir Langeland har bakgrunn som ungdomsskolelærer og Akhtar Chaudry er T-banefører. Men det er jo et problem generelt i politikken at alt for mange utelukkende har hatt politiske verv. Høyre, Ap og FrP er flinke på å skape fulltidspolitikere.

   Selv arbeider jeg på sjukehjem og anser meg ikke for å være noen broiler. Men det er også viktig med unge folk i politikken.

   God langhelg! Jeg skal på dagvakt på sjukehjemmet i morgen, så nå tar jeg snart kvelden!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s