Landsmøte i Sosialistisk Ungdom

I kveld setter jeg meg på nattoget til Drammen, før jeg etter en time tar tog videre til Hamar. Vi får se om ordtaket «Det er bedre med en dram i timen, enn en time i Drammen» faktisk stemmer.

Landsmøtet varer fra lørdag morgen til tirsdag ettermiddag.

Det er SUs 23. ordinære landsmøte, og vi skal behandle et arbeids- og næringspolitisk manifest, det kommer uttalelser om blant annet heroin på resept og mye annet bra og kontroversielt. Som vanlig ser jeg frem til landsmøtetid, nettopp fordi vi får gjort det politiske nerder liker best: nemlig diskutere masse politikk og forhåpentligvis bli inspirert videre!

I løpet av helgen vil jeg forhåpentligvis kommentere en del av det som skjer fra talerstolen, legge ut de innleggene jeg selv skal holde og tar gjerne i mot kommentarer fra dere. Foreløpig har jeg forberedt en del innlegg jeg skal holde, så får vi se om det plutselig blir mer jeg vil få sagt.

De av dere som har Twitter kan følge SU-landsmøtet fra hashtagen #SULM2010.

Bildet du ser på siden er fra landsmøtet i 2008, trolig rett før jeg skal holde et innlegg om et eller annet.

Ellers ønsker jeg deg en riktig god helg hvor enn du er! Nå skal jeg straks la NSB vugge meg til sengs mens vi tøffer mot Østlandet!

Eirik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s