Bergen & Askøy, here I come!

Denne helgen tar jeg turen til Askøy i Hordaland, for å besøke familien min der oppe. Det skal bli godt å få en liten ferietur, men jeg skal også gjøre andre ting jeg har gledet meg til.

I løpet av helgen skal jeg også teste den nye bybanen de har fått i Bergen. I ren misunnelse, så klart. Potensialet for kapasiteten på en bybane i Stavanger er enorm, og Bybanekontoret anslår at man kan begynne byggingen i løpet av få år. Bybanen vil ha en «korsrute» mellom Stavanger, Sola, Forus og Sandnes med intervaler på 7,5 minutter! Når vi får dette til vil kollektivreising på Nord-Jæren bli langt mer komfortable og ikke minst kule!

I tillegg skal jeg på noe som heter Rød Pub, i lag med gode kamerater. Da møtes fagbevegelsen, miljøbevegelsen, Ap, SV, Rødt med flere over en pils for å diskutere politikk på en uformell arena. Dette vil jeg se hvordan fungerer, og forhåpentligvis får vi til noe lignende i Stavanger!

Alt i alt ser det ut til å bli en bra helg. Det overnevnte kombinert med familiebesøk er jo alt som skal til for å slappe av, nyte livet og innse at sommeren er her!

God helg og god sommer, folkens!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s