Dialogmøte med StOr

I dag hadde Daniel Haug Nystad, leder for Stor, statsråd for høyere utdanning Tora Aasland og jeg lunsj med dialog. I år som i fjor inviterte jeg dem begge for å diskutere aktuelle studentpolitiske saker.

Temaene som kom opp var studentboliger, studiefinansiering, stipendiatstildelinger og finansieringsordningen for universitetene. Alt i alt tror jeg alle opplevde møtet som konstruktivt og godt, forhåpentligvis blir innspillene vi fikk omgjort til realpolitikk i Kunnskapsdepartementet.

Du kan lese mer her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s