SVs landsmøte 2011

20110326-084508.jpg

Foto: Stig Weston, SV

Jeg har ikke hatt så god tid til å blogge for tiden, grunnet mye møter, reising og nå SVs landsmøte, hvor jeg er observatør for Rogaland SV.

I går var det mange gode debatter, som tok opp mange viktige saker som miljø, lokalsjukehus, innvandringspolitikk, fattigdom, lyntog og andre gode SV-saker!

Kristin Halvorsens landsmøtetale bar preg av en partileder med mye energi og klare visjoner for vår videre politikk og hvordan vi skal vinne flere seire i regjering.

Lasse Ohly, leder for Vänsterpartiet i Sverige, kunne fortelle om hvordan det siste året har vært for svenskene: de borgerlige vant, Vänsterpartiet økte ikke oppslutningen og rasistene inntok Riksdagen. Han var veldig tydelig på hvordan høyresiden i Sverige styrte landet mot mer privatisering av velferdsstaten. Utbilldningsministeren i Sverige (Kunnskapsminister) har tidligere vært befal i hæren og det bærer visstnok hans lederstil preg av. I tillegg er han veldig interessert i mest mulig privatisering. I mine ører er det en dårlig kombinasjon!

Natur og Ungdoms leder Ola Elvevold holdt en glitrende hilsningstale, hvor de ba Kristin Halvorsen komme opp for å skåle i Champagnebrus for seiren i Lofoten, Vesterålen og Senja! Selv satt jeg på min egen plass og knasket på Tørrfisk-snack fra Lofoten, somvar overraskende godt!

Utenom dette var LO, Nei til EU og dansk Socialistisk Folkeparti innom. Sistnevnte mente de skulle slå oss i fotball i kveld, men det får vi se på!

Programmet «Kristiansen & Strand» hadde sitt aller første direktesending på et landsmøte, hvor Kristin Halvorsens landsmøtetale og temperaturen i partiet.

Så langt er det veldig kjekt på landsmøtet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s