Om meg

Hei alle nye og gamle lesere!sv_brosjyre_2017_06

Mitt navn Eirik Faret Sakariassen, født i 1991, kommunalråd, gruppeleder og bystyrerepresentant for Stavanger SV. Jeg vokste opp på Tasta og bodde mange år der. Nå bor jeg i en leilighet i Østre bydel på Storhaug i Stavanger. Siden høsten 2005 har jeg vært aktivt engasjert i politikk. Kampen mot rasisme og for mangfold var det som gjorde at jeg ble politisk aktiv, da som medlem i Sosialistisk Ungdom.

Jeg har studert statsvitenskap på UiS (har studiepause), hvor jeg også var styremedlem. Jeg har jobbet som pleiemedhjelper på Tasta sykehjem i halvannet år. Før det har jeg jobbet på biblioteket, som valgkampssekretær og bartender. Var elev ved Stavanger Katedralskole, Kongsgård, hvor jeg gikk ut i 2010.

Du kan lese mer om hva jeg har drevet med og nåværende roller på min CV.

Mitt politiske grunnlag er at jeg er sosialist, feminist og antirasist. Jeg er sosialist fordi jeg mener alle mennesker bør ha like muligheter, jeg er feminist fordi jeg mener det trengs likestilling og likeverd mellom kjønn og jeg er antirasist fordi jeg mener alle mennesker har like høy verdi.

Jeg håper du syns det jeg skriver og temaene som gis plass på denne siden er interessante. Send meg gjerne innspill eller spørsmål (kontaktinfo finner du her!)

Kjekt du leser bloggen min!

Eirik