25 000 besøk!

Kjære leser! Takk!

På under et år har jeg hatt 25 000 besøk på bloggen min. Den beste dagen har det vært 258 besøk. Jeg har skrevet 258 innlegg, som gjør dette til det 259ende. Men det har vært en ekstrem kommentering fra deres siden: 843 kommentarer. Jeg bøyer meg.

Men nå er det viktig å gi tilbakemelding. Hva bør gjøres videre. Hvilke innlegg er bra og hvilke er ikke? Hvilke temaer bør skrives mer/mindre om. Liker dere føljetonger?

Så har jeg tenkt at dere også kan stille meg spørsmål. At jeg oppretter en bloggpost hvor dere bare stiller spørsmål hvor jeg svarer «Ja» eller «Nei».

Jeg håper dere gir meg tilbakemeldinger. Det er viktig for meg at jeg holder meg i tråd med leserne og at dere får det slik dere vil :-)

Nok en gang vil jeg bare takke dere for at dere leser meg, kommenterer og krangler med meg. Debatt er viktig. Og jeg er glad for at min blogg har blitt et godt debattforum.

I dag er jeg syk og orker derfor ikke blogge om noe politisk. Men jeg kan love dere minst to gode innlegg jeg planlegger å skrive denne uken!

Med takknemlig hilsen

Eirik Faret Sakariassen

8 kommentarer om “25 000 besøk!

 1. Jeg mener at Fremskrittspartiet er med på å skape og forverre oppinionen rundt innvandrere. Siv Jensen stigmatiserer og bruker en retorikk som om alle innvandrere bare ødelegger. Men vi kan nok ha denne diskusjonen en gang.

 2. Dette er jo kun et eksempel på hvordan FrP og dets ungdomsparti vrir sitt lugubre politiske grunnsyn for å gi et inntrykk av et mer tolerant og gjennomtenkt syn på saken. Dette er jo kun en FpUers mening, og folk flest gjennomskuer disse argumentene og stemmer derfor IKKE FrP.

  Det samme ser vi i sjenkedebatten her i Stavanger. Henrik Hanasand pusher et forslag om frie sjenketider. Sammen med lavere avgifter og økt tilgjengelighet, skal dette altså føre til mindre problemer med fyll og bråk. Dette henger selvfølgelig heller ikke på greip for folk flest.

  Dere vrir på formuleringer for å virke ansvarlige, når det som åpenbart ligger bak er at dere kun fører den uansvarlige og lite gjennomtenkte politikken dere alltid har ført.
  Jeg kaller det «politisk hvitvasking»…

 3. Og statistisk sett ble det i helgen offentliggjort undersøkelser der det kom frem at halvparten av FrPs velgere var uenige med partiet i velferdspolitikken….
  Så det er vel ikke så lurt å komme trekkende med statistikk, ihvertfall ikke fra deg, da du i tidligere innlegg her på bloggen har bagatellisert andre FAKTISKE undersøkelser, når dine meddebattanter fremmer disse.
  Men det er typisk for de FrPere jeg har snakket med, de tar til seg slikt når det passer dem.

  http://www.nrk.no/nyheter/1.6273431

  Uansett, les teksten igjen:

  Himanshu Gulati (19), internasjonal leder i FpU, mener ungdom i dag er langt mer tolerante og har færre fordommer enn for 20- 30 år siden. Samtidig mener han at norsk asyl- og innvandringspolitikk bidrar til å skape flere fordommer. Han er født i Norge, men foreldrene kommer opprinnelig fra India.

  Det er hans mening som kommer på trykk i denne saken. Det er selvfølgelig mulig ( og også sannsynlig) at andre deler hans syn på saken. Likevel, det er hans meninger som skrives om i saken.

  Forresten;
  Jeg har ALDRI beskyld deg for å være rasist, så hvorfor du kommer trekkende med det, forstår jeg ikke…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s