Poppis?

Fant ut at jeg har havnet på en av disse rankingliste over Norges hundre mest leste blogger. Min blogg «Fram kamerater!» er den 62. mest leste bloggen i Norge. Det hadde jeg aldri trodd!

Dette var en svensk kåring, så hvor pålitelig den er kan man jo bare spekulere i…

Ellers er det Columbia-markering i kveld klokken 7. På Arneageren. Alle som leser dette innen da bør være der. Det blir bra. Ommund og Luisa skal holde appell og jeg mistenker at det kommer mange bra mennesker. Og om været holder seg så vil det bli et musikalsk innslag. Gledelig. Mange lurer sikkert på hvorfor jeg har begynt å poste innlegg som handler litt mer om meg enn om direkte politikk – det lurer jeg også på.

Den siste uken har det vært en del debatt rundt en sak jeg hadde i RA på fredag.* Det handler kort fortalt om at SU ønsker flere lovlige graffitivegger i Stavanger. På mandag gikk FpU mot forslaget – og frontet et klart NEI! til lovlige grafittivegger i Ungdommens bystyre (UB) tirsdag kveld. Det er Henrik Hanasand som representerer FpU i UB. Etter at møtet var over gikk han til busstoppet for å dra hjem. Og da ringte noen og truet med å slå inn trynet hans – nettopp på grunn av det han sa i Ungdommens bystyre og i Rogalands avis.

Som en del av denne debatten vil jeg bare fordømme slik oppførsel. Selv om man er uenig med noen er det aldri greit å komme med trusler om vold. FpU og SU må få mene hva de vil, uten å frykte at det skal komme motstandere som tyr til vold. I et demokrati som alltid forsvarer ytringsfriheten vil ikke slikt bli akseptert… Det er alltid synd når noen drar debatten i den retningen.

* http://www.rogalandsavis.no/nyheter/article3381628.ece

3 kommentarer om “Poppis?

  1. Nå skal jeg være en festbremser med å si at det er en måling der de kun har tatt med de norskspråklige bloggene som er på wordpress,com sine servere, slik som din og min. Alle blogspot-blogger, selvstendige blogger o.l har ikke blitt tatt med i tellingen. Målingen blir gjort daglig av wordpress slik at du kan sjekke det ut.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s