Nok en helg i Oslo!

su

Denne helgen reiser jeg vekk fra byen min, Stavanger, til Oslo. Finnes ikke tvil i mitt hjerte hvilken by som er best (sleivspark til Oslo). Men jeg drar dit for å lære mer om politikk, og det er aldri feil!

Det er nemlig Globaliseringskonferansen denne langhelgen. Fra torsdag til søndag samles godt over tusen venstreradikale seg på Folkets Hus i Oslo for å lære mer om alt fra finanskrisa til miljløpolitikk. Jonas Gahr Støre kommer, Kristin Halvorsen kommer, Knut Nærum kommer – og jeg kommer!

Så om det blir blogginnlegg i helga, det gjenstår å se. Men du bør ta turen innom for å se om det er noen oppdateringer fra konferansen i Oslo.

Jeg vil ønske alle mine lesere en riktig god helg – og kanskje treffer jeg deg på Globaliseringskonferansen?

Fred og kjerleik, god helg!

– Kamerat Sakariassen –

4 kommentarer om “Nok en helg i Oslo!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s