Nytt år – nye muligheter!

nytt-ar-nye-muligheter

Her ser jeg frem til et nytt år. Skeptisk, ja, alvorlig, for så vidt, men: jeg ser helt klart frem til 2009!

Det er mange grunner til å glede seg til 2009. Her kommer listen:

 1. Jeg bir 18 år 28. januar. For alle dere som lurer: Ja, jeg kommer til å nevne det i nesten hver bloggpost fremover ;)
 2. Det er valgkamp. Vi i SV har alt å vinne! Jeg har troen på et nytt rød-grønt flertall – men det er viktig å styrke SVs posisjon for å kvele en del av Aps dårlige forslag
 3. Jeg er innstilt som leder av Stavanger SU for nok et år. Jeg gleder meg veldig til å fortsette lokallagsarbeidet, og jobber for at Stavanger SU skal fortsette å være et av SUs aller beste lokallag – på alle måter!
 4. Jeg skal reise mindre = mer tid hjemme med familie og venner!
 5. Tror jeg skal på vinterferie med Daniel, noe jeg ser frem til :) Blanding av valgkampsforberedelser og treffe gamle kjente på østlandet.

Og med dette kommer jo selvsagt mye mer. Som for eksempel at jeg skal få oppleve filmen «Død snø». Derimot får jeg ikke reist på Hordaland SUs spektakulære seminar «Rød snø», noe som faktisk kan regnes for en stor nedtur.

Jeg håper at jeg vil fortsette å ha mange gode debatter med alle dere som leser. Det er noe som er utrolig viktig for meg. På den måten får jeg testet meg selv, mine argumenter, mine ideer og jeg får innspill fra dere. Å få ting fra flere vinkler er noe jeg setter høyt. Jeg er umåtelig takknemlig for at nettopp du daglig tar deg tid til å lese bloggen min, sammen med rundt 300 andre.

Jeg hadde et mål om å nå 50 000 besøkene innen utgangen av 2008. Dette ser ut til å akkurat ikke gå. Men bare å være så nær som jeg er, gjør meg veldig glad. Derfor kommer litt tall her:

 • 346 bloggposter
 • 1596 kommentarer
 • (Per 01.45 31.12.08) 49 607 lesere!
 • 1 glad, engasjert blogger

Man blir jo alltid litt filosofisk av seg når et år går mot sin slutt. Derfor et så personlig innlegg. Likte dere det? Eller bør jeg utelukkende skrive om politikk? Er innsyn i mitt liv totalt uinteressant?

Derfor runder jeg uansett av nå, med mine få, men høyst oppnåelige nyttårsforsetter:

 1. Gå mer på Viking-kamp
 2. Reise mindre
 3. Vinne valget

Med dette ønsker jeg deg et riktig godt nytt år og jeg takker for «det gamla»!

8 kommentarer om “Nytt år – nye muligheter!

 1. gratulerer med gode bloggtall!
  Jeg er totalt uenig med ditt politiske syn, men jeg syns det er interessant og viktig og se andre sider av saken(e). Jeg håper virkelig ikke at SV vinner valget, men jeg håper de vil ha mange gode debatter :)

 2. Jeg er AUF’er, så det er nok noen ting vi er uenige i, men det er ikke mye. Hvordan ser du på mulighetene for rødgrønn regjering etter valget i 2009?

 3. Mye interressant å lese. Er enig i mye du skriver, om ikke alt……

  GODT NYTTÅR til deg og dine debattanter!!

 4. Jeg har absolutt troen på et nytt rød-grønt flertall, men jeg håper at SV står sterkere enn nå. Da greier vi å vippe Ap fra å presse gjennom saker som innstramming av innvandringspolitikken, tjenestedirektivet og jagerflysaken…

 5. Gå mer på Vikingkamp var da et usedvanlig tåpelig nyttårsforsett:P
  Keep up the good work, regner med å se deg på Vinterleir!

 6. Hei!

  Har ikke sett denne siden før idag, men jeg må si jeg ble svært positivt overrasket. Godt å se at det ikke bare finnes svadablogger. Dessuten skriver du jo strøkent – kanskje ikke så rart med tanke på hvor aktiv politiker du er…!?

  Jeg kan ikke legge skjul på min politiske enighet med deg :) Jeg har lenge vært ivrig SV-tilhenger. Med ivrig mener jeg ikke nødvendigvis aktiv, men jeg har da gjort mine politiske stunts jeg også…

  Godt nyttår,

  Sofie.

 7. Jeg må bare få si at når det kommer til tjenestedirektivet, er jeg dypt uenig med moderpartiet mitt (AP). Jeg og mange andre AuF’ere var faktisk med på demonstrasjon sammen med LO mot det nye tjenestedirektivet.

 8. «Det er valgkamp. Vi i SV har alt å vinne! Jeg har troen på et nytt rød-grønt flertall – men det er viktig å styrke SVs posisjon for å kvele en del av Aps dårlige forslag»
  =D!!!

  Veldig riktig! men ta til deg det Snorre sier Faret! Regjeringskameratene i AP totalt overstyrte både LO, Auf, Sv og sikkert en del i landets største parti også…

  Er selv også møkkalei av at vi fortsatt er så gjestfrie når Eu banker på døren med nok et idiotisk direktiv. Nå ønsker jeg så inderlig at vi får brukt Veto-retten mot neste direktiv! Datalagringsdirektivet…
  «Datalagringsdirektivet er et direktiv vedtatt av EU i 2006 og må implementeres av alle medlemsland og EØS-land innen 2009.»

  For å gjennta noen siste nyttårsord:
  La oss bygge landet i nedgangstider! Lykke til Norge 2009 :)

  Og for å komentere en siste komentar! ^^,

  «Gå mer på Vikingkamp var da et usedvanlig tåpelig nyttårsforsett:P»

  Du har ikke snøring Minafb! >: P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s