Hva synes DU denne bloggen trenger?

uten-navn

Kjære alle lesere! Godt nytt år!

Dette blir årets første bloggpost fra mitt hold. Derfor tenkte jeg at det kan være greit å la dere komme med innspill om hva som er bra og hva som kan bli bedre. Litt bloggdemokrati. Det er jo – stort sett – ikke for min egen del jeg skriver. Derfor vil jeg bruke litt tid på å kartlegge hva folk liker å lese om. Følgende spørreundersøkelser håper jeg derfor folk vil ta seg kort tid til. SÆRLIG dere som leser bloggen daglig!

Så undres jeg jo om det er andre ting som jeg bør endre på. Hva er bra og hva bør forbedres?

 • Skrives det for mye/for lite?
 • Hvordan oppfatter du seriøsitetsgraden?
 • Oppleves bloggen og dens debatter som usaklige, useriøse og udemokratiske?
 • Bør jeg sensurere flere kommentarer? Nå sensureres kun grov personlig sjikane.
 • Hva er dine øvrige innspill?

Jeg håper folk tar seg tid til å svare på disse spørsmålene, undersøkelsene osv. Det vil trolig bli tatt hensyn til. Så håper jeg folk skriver sine meninger som kommentarer eller sender e-post til eirik@su.no.

Jeg ønsker jo kun at bloggen blir så bra som det potensialet den har!

Så kan jeg love dere at aktiviteten herved er sparket tilbake til normalt, og jeg vil prøve å leve opp til å holde samme tempo som ble holdt før jul. Det er nok som trenger mitt syn på saken, mener nå jeg.

Takk for at du tar deg tid til dette, jeg er forresten stolt over å ha nådd 50 000 besøkende og husk: jeg blir 18 om 22 dager!

8 kommentarer om “Hva synes DU denne bloggen trenger?

 1. Jeg synes det er veldig bra når du tar opp dagsaktuelle tema. Hvis jeg ikke rekker å sette meg inn i en sak, så sjekker ejg alltid om de ligger her, for her er det som regel en ltt mer kilde/ og samfunnskritisk versom av saken!
  Go nyheter! :D

 2. Jeg synes bloggen din er bra jeg Eirik. Endel av kommentarene som kommer er ikke alltid like kontruktive men sånn er det med talefrihet. Heldigvis så kan enn be noen om å ryke å reise ifra din plass.

  Føljetongene var glimrende og jeg skulle gjerne sett flere av de. Kanskje denne gangen så kunne du tatt det emne/parti. altså f.eks. forsvarspolitikk så skrive litt om hvert enkelt parti sitt forsvarsprogram. Bare en tanke.

  Godt nytytår og husk at når du blir 18 så skal det som skjedde med meg på min 18års dag, skje med deg.

 3. * ja, du kan godt skrive mer, oftere
  *Seriøsitetsgraden din er god.
  * Nei, jeg syns ikke debattene blir feil. Merker det kanskje er flere sosialister her, men det gir meg innsyn på den siden av politikken også
  * Jeg er generellt mot sensur og sensurerer selv ingen ting på min egen blogg. Jeg syn ikke du skal sensurere mer
  * Interesang blogg. Kan godt skrive litt oftere bare.

  Lykke til videre :)

 4. Eg føreslår at du sluttar å reklamera for bloggen din på Facebook. Kanskje gjev det deg fleire besøkjarar, men til gjengjeld set det heile greia i eit useriøst lys.

 5. Jeg synes bloggen er bra som den er. Når det kommer til innlegg synes det er nok med ett om dagen, eventuelt 4-6 i uken. Og du kan godt skrive litt mer om hva du er uenig og enig i ved andre partiers politikk. Temaer jeg synes du kan ta opp er hvordan Norge kan gjøre miljøvennlige tiltak nasjonalt uten å bruke penger fra oljefondet eller å true norske interesser. Du kan skrive om hvordan ditt syn på regjeringen etter 2009, siden ærlig talt så må jo SV satse mot en koalisjonsregjering med arbeiderpartiet. Spørsmålet er bare hvem du mener burde sitte i regjering.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s