KONKURRANSE

SVs valgkamp for et sterkere SV og en ny rød-grønn regjering er i gang. For å nå ut til nye velgergrupper ønsker SV litt drahjelp. Derfor utlyser vi en konkurranse hvor det vanker fete premier – om du lager kule web-applikasjoner som SV kan bruke i valgkampen.

Vi ønsker appilikasjoner som kan brukes på blogger, hjemmesider, mobiler, facebook m.m.

1. premie 6 måneder Spotify Premium, valgfri dagsbillett til en festival i Norge sommeren 2009 og et gavekort på 500 kroner fra Itunes.

2. premie 3 måneder Spotify Premium og et gavekort på 300 kroner fra Itunes.

3. premie 1 måned Spotify Premium og et gavekort på 100 kroner fra Itunes.

sv

Les hva Wikipedia skriver om web-applikasjoner og widgets for mer informasjon. Se eksempler på widgets fra Obama-valgkampen her . Ikke legg begrensninger på arbeidet – vi håper på kreative, nyttige og morsomme bidrag. For spørsmål eller mer info om politikk og teknikaliteter kan dere kontakte @simonstrumse som er SUer og befinner seg på The Gathering. Dersom man ønsker å delta i konkurransen må de ferdige bidragene sendes til christine.dancke@sv.no innen søndag 3. mai . Vinnerne kontaktes og offentliggjøres på www.sv.no onsdag 6.mai .

Lykke til!

En kommentar om “KONKURRANSE

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s