Fremtiden i dag

Christian Ingebrigtsen har skrevet FrP-balladen «Fremtiden i dag». Men han måtte spørre mamma først!

Han har tydeligvis reflektert over dette.

Jeg måtte ta en samtale med mamma etter at jeg ble spurt. Men da ble vi enige om at det var å gjøre en jobb. Og jeg er en artist, og kan underholde alle, sier Christian Ingebrigtsen.

Men allikevel mener jeg det var et dårlig valg å skrive en sang for Fremskrittspartiet. Hadde JEG vært musiker hadde jeg svart at de åpenbart greide seg uten kunst og kultur. Vel, vel, det kan nok hende at få fremover leier Ingebrigtsen – med mindre de vil høre «Fremtiden i dag».

Jeg velger å avslutte med det første og kanskje verste verset i sangen:

Jeg er som folk flest
Jeg vil være fri
Til å velge selv
Å få leve i fred
Jeg tror at vi skal få
Slik som vi gir
Og at hver og en
Er sin egen lykkesmed

Den oppsummerer faktisk FrP ganske godt – om man kun velger å se dem fra overflaten.

8 kommentarer om “Fremtiden i dag

  1. Vel folk har skrevet sanger som hedrer venstre siden i mange år, så om Frp får en sang som passer det snevre synet deres så ja vel! Dog er vel forskjellen det at de fleste venstre side sangene ikke reflekterer direkte til et parti men synet generelt på venstre siden!

  2. Jeg må si jeg er litt skuffet over din fremstilling over at «han måtte spørre mamma først». Det å drøfte ting med foreldrene sine for råd er ikke noe man nødvendigvis skal slutte med fordi man blir voksen. Et godt familieforhold er bare positivt. Jeg trodde du hevet deg over slike «se og hør» – bilder.

    Christian Ingebritsen gjør vel alt for å komme tilbake i rampelyset igjen. Sangen var kjedelig, men er vel ikke mer å forvente fra FrP når det kommer til kultur.

  3. SELLOUT! ka e vitsen me å laga ein sang om någe du isje meine? han e vel isje så fattig at han hadde daua hvis isje?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s