Fanatisme kjenner ingen grenser

ninakarin

Nok en gang er forfatter og filosof Nina Karin Monsen på krigsstien, mot de homofile. Denne gangen er målet hennes å reveresere den kjønnsnøytrale ekteskapsloven. Hun vil gå rettens vei for å få loven fjernet.

Alle ekteskap er nå overført til et kjønnsnøytralt register som ingen kristne ville ha giftet seg inn under. Staten pleier ellers å ha folkeavstemninger over radikale samfunnsendringer.

Jeg har vanskelig med å forstå denne damas ihuga kamp mot kjærligheten. Hva er det som gjør at hun på død og liv skal tvinge gjennom at mennesker som elsker hverandre ikke skal ha lov til å gifte seg.

I tillegg undergraver hun demokratiet. Når flertallet på Stortinget, som folket har valgt, går inn for at alle skal få gifte seg, er det slik demokratiet fungerer. Men det at hun er uenig setter hun over det norske demokratiet. Denne dama eier ingen hemninger.

Folket har valgt politikere og partier som er liberale i denne saken. Men det driter Nina Karin Monsen i. Hun skal få gjennom sin egen mening i denne saken – og da må demokratiet vike.

Hun er en ekstrem fanatiker, og hun vil sette grenser for kjærligheten. I god kristen ånd? I don’t think so. Jeg synes hun glemmer denne påståtte nestekjærligheten. Men hun vinner nok ikke frem.

Jeg har vanskelig for å se hvordan ekteskapsloven kan være diskriminerende. De kan få prøvet ut saken i forhold til Menneskerettighetskonvensjonen, men jeg har liten tro på at de vil vinne fram, sier jussprofessor Hans Petter Graver.

Takk og lov!

En kommentar om “Fanatisme kjenner ingen grenser

  1. Men er du enig i at loven aller helst bør avskaffes, og at staten ikke skal ha noe som helst med hvem som skal få gifte seg, hvem som skal få adoptere, befrukte, donere sæd, være surrogatmor, eller hvem som skal hjelpe dem med dette?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s