I dag brukte jeg stemmeretten!

IMG_2129

I dag avga jeg min aller første stemme. Det føltes veldig godt – nå har jeg omsider bidratt skikkelig til demokratiet.

Men jeg vil bruke anledningen til å oppfordre ALLE til å bruke stemmeretten sin. Særlig unge velgere. Det er for dårlig prosent av unge som bruker sin stemmerett, og på den måten blir det de som stemmer som bestemmer. Om unge bruker stemmeretten sin og stemmer på partier for ungdom vil det bli langt bedre for nettopp ungdom!

Det er for så vidt mye kjekt å gjøre for tiden, dagene flyr av gårde og i dag var jeg i debatt på Wang, som var en interessant opplevelse.

Ha en fin kveld – nå skal jeg på kino. Må prøve å få tid til å leve litt som normalt.

En kommentar om “I dag brukte jeg stemmeretten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s