Siste måling i Rogaland før valget!

foto 1

I dag kom siste måling fra Stavanger Aftenblad. Det er siste måling før valget på mandag. Den sier at Hallgeir er inne på Stortinget – men vi kan ikke ta seieren for gitt.

Jeg har trua på at det går til slutt, men det er nå de siste dagene at vi må stå på for å sikre Hallgeirs plass på Stortinget.

Jeg gruet meg til denne meningsmålingen, men dette er strålende tall for oss. Vi har greid å mobilisere i innspurten tre ganger tidligere, og jeg tror vi skal få det til nå også, sier Langeland.

Det er altså Hallgeirs mandat som er utsatt. De som kan ta hans mandat er enten:

  • KrF
  • Høyre
  • Eller FrP

Det betyr at om du stemmer i Rogaland og har sympatier med venstresiden og de rød-grønne så MÅ du stemme på SV. Rogaland Ap har sine tre mandater, de får ikke fire. Senterpartiets Magnhild Meltveit Kleppa er også inne. Hallgeir er jo også inne – men på vippen! Derfor blir det knallviktig at vi står på denne siste helga. Og at DU stemmer på SV. For hvis du vil ha Hallgeir på Stortinget, så er det bare et parti å stemme på. Og det er Sosialistisk Venstreparti.

Til og med Høyre tidligere fylkesordfører Roald Bergsaker sa at det var viktig med Hallgeir på Stortinget. Når til og med en Høyre-politiker ser dette, da er det noe bak det. Han er en fargeklatt som frisker opp politikken. Og fargeklatter trenger folk flest på Stortinget.

foto 6

En kommentar om “Siste måling i Rogaland før valget!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s