Tilbake i landsstyret!

Etter helgens landsmøte i Ungdom mot EU er jeg nå tilbake i landsstyret, etter et års pause. Bildet er av meg fra landsmøtet i 2008, da jeg ble valgt inn i landsstyret for første gang.

Jeg takket nei til gjenvalg i 2009, fordi det rett og slett var alt for mye å gjøre. Valgkampsår, hvor jeg var ansatt i SU og gjenvalg som leder i Stavanger SU. Nå går jeg jo snart av, som gir anledning til andre verv.

Så nå jeg altså tilbake; det vil bety betydelig flere Oslo-turer (enn det allerede er), mer EU-motstands-arbeid og forhåpentligvis nok et år med nei-flertall hele året!

Til slutt vil jeg gratulere Tale Marte Dæhlen, som ble valgt som leder. Tøff dame! Den beskrivelsen gjelder også UmEUs nye generalsekretær, Karoline Runestad, fra Rogaland! Også Eirik Solbøe Lie fortjener en gratulasjon, ettersom han ble nestleder!

Her kan du bli medlem i Ungdom mot EU >>

En kommentar om “Tilbake i landsstyret!

  1. Som nyvalgt landsstyremedlem må jeg si jeg virkelig ser frem til å jobbe med deg Eirik

    Stein Petter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s