Den usynlige

I går kveld twitret Jørn Kyle Finnesand: «Ta deg 5 minutter til denne. Av og til finner man fantastisk journalistikk,» om denne artikkelen. Sjelden har jeg vært så enig med FrPeren!

Dette er vel blant topp ti «beste Dagbladet-artikler» jeg har lest. Den omhandler de ensomme og usynlige menneskene som finnes i verden. Det er rart at jeg kom over den artikkelen akkurat nå, for jeg har tenkt litt på nettopp dette fenomenet i det siste.

Moralen må vel være at vi alle har et ansvar for å være hyggelig med de menneskene vi bare passerer, stumper borti på nærbutikken, sitter ved siden av på bussen eller går forbi når vi er ute på skogstur. Det koster så lite å gjøre verden et litt mindre ensomt sted.

2 kommentarer om “Den usynlige

  1. Selv hadde jeg ikke sans for artikkelen. Jeg synes ikke det er greit å utlevere andre menneskers elendighet når de selv ikke har samtykket. Alle VET at mange er ensomme. Man kunne i stedet ha funnet noen som samtykket til å bli skrevet om. Eller man kunne ha anonymisert haOM.

  2. Selv hadde jeg ikke sans for artikkelen. Jeg synes ikke det er greit å utlevere andre menneskers elendighet når de selv ikke har samtykket. Alle VET at mange er ensomme. Man kunne i stedet ha funnet noen som samtykket til å bli skrevet om. Eller man kunne ha anonymisert ha

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s