Gi SV innspill til statsbudsjettet 2011

Her kan du gi SV innspill til Statsbudsjettet for 2011!

Gjennom ”Gi SV beskjed om statsbudsjettet 2011”inviterer vi organisasjoner til å komme med sine forslag til prioriteringer i neste års statsbudsjett.
SV har arrangert et slikt møte hvert år etter at vi kom i regjering. Det gjør vi fordi vi ønsker innspill tidlig i budsjettprosessen, slik at vi har et best mulig grunnlag for våre budsjettprioriteringer.

Partisekretær Silje Schei-Tveitdal vil åpne møtet, mens Lars Egeland, SVs finanspolitiske talsmann, vil gå gjennom hvordan arbeidet med statsbudsjettet vil foregå framover. Også i år vil vi be noen utvalgte organisasjoner legge fram forberedte innspill på viktige områder, før vi avslutter med en fri innspillsrunde.
Stortingsrepresentanter og fagrådgivere fra SV vil være til stede på møtet, og notere innspill og svare på spørsmål.

Påmelding
Vi håper så mange organisasjoner som mulig har anledning til å delta. Påmelding skjer ved å sende en e-post til kristin.benestad@sv.no.
Vi må ha deltakernavn, hvilken organisasjon dere representerer og e-postadresse.
Påmeldingsfristen er fredag den 13. februar.

Skriftlige budsjettinnspill
Vi ønsker også svært gjerne skriftlige innspill til budsjettet, både fra dere som stiller på møtet og fra dere som ikke har anledning.
Innspillene bør ikke være for lange, helst ikke lenger enn én side. De bør være i prioritert rekkefølge, og gjerne med en prislapp der det er mulig. Send inn innspillet deres i word, da vi ønsker å lage et samledokument over innspillene. Dette dokumentet vil bli oversendt SVs landsstyre, stortingsgruppe og regjeringsapparatet. Vi ønsker også å legge disse innspillene ut på vår hjemmeside.
Fristen for å sende skriftlige innspill er senest torsdag den 18. februar og kan sendes til kristin.benestad@sv.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s