Kampen om bystyreplassene


Kampen om bystyreplassene er i gang. I denne perioden har SV 4 plasser i Bystyret, men på målingene ligger vi an til å gjøre det bedre! Men det kan ikke skje uten god hjelp fra andre – kanskje nettopp deg!

Nå er vi i en helt spesiell situasjon. Byens største partier bytter ut sin største kanoner, som kan føre til en endring av det politiske landskapet. Det gir også oss en mulighet som vi ikke må spille bort. Stavanger SV har vært i storform – og nå er heller ikke tiden for å ligge på latsiden!

På mange måter står vi foran et ekstraordinært kommunevalg. Ikke bare fordi Sevland og Kian legger inn årene, men fordi i år kan 16- og 17-åringene stemme. Og det er jo ingen grunn til at de ikke skal stemme på oss. Det er viktig at SV forblir et ungdommelig parti, med tydelige ungdomssaker frontet av vårt fabelaktige ungdomsparti og oss selv.

I løpet av dette året skal jeg besøke så mange 10. klasser som mulig. Jeg har allerede vært i en del klasser for å snakke om ungdom, demokrati og stemmerett for 16-åringer. Når man snakker til ungdom på deres premisser opplever jeg et stort engasjement – selv blant de elevene som gjesper når jeg sier ordet «demokrati».

SVs arbeidsprogram er snart klart, og da skal velgerne bli introdusert for offensiv og nytenkende politikk!

Jeg håper du vil hjelpe meg og de andre SVerne inn i Bystyret!

Du kan også hjelpe til med å spre denne siden «Eirik Faret Sakariassen inn i Bystyret!»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s