La Kaplan bli!

Kamuran Kaplan har kjempet i mange år for opphold og arbeidstillatelse i Norge. I Mars i år vant han frem i Borgarting lagmannsrett, utvisningssaken hans ble opphevet…

Endelig kunne han, konen og deres tre barn slappe av. Kaplan gikk tilbake på sin jobb i TecCon, hvor han hadde jobbet i 10 år, blitt skiftleder og hadde en sjef og gode arbeidskamerater som støttet ham.

Vi vil gjerne si at vi ikke hadde mer og fortelle om Kamuran Kaplan. At historien er slutt, og alt endte godt for familien fra Kurdistan.

Men den Norske stat ved Utlendingsnemda vil ha det annerledes. De anket saken for høyesterett.

De dømmer Kamuran til en lovbryter og sier at han har jobbet ulovlig i Norge og da også betalt skatt ulovlig til den norske stat.

Han blir dømt til å måtte reise ut av landet, han blir dømt til å ikke kunne komme tilbake til Norge på 5 år for å besøke sin hustru og syke barna. Samtidig blir arbeidsgiveren hans blir dømt for å ha gitt Kaplan arbeid i 10 år.

Etter en lang og tøff kamp om å få bli i Norge med sin familie klarer ikke Kamuran Kaplan mer.

Selv om han er utslitt, vil ikke vi gi opp. Støtt Kaplans kamp om å få bli i Norge med sin familie. Signer oppropet, fortell hans historie og vis at du ikke kan godta at Norge behandler mennesker på denne måten!

Skriv under oppropet og lik denne siden på facebook.

2 kommentarer om “La Kaplan bli!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s