Bli med i Fagforbundet du og!

Bli medlem

Som fagorganisert kan du påvirke din egen arbeidsdag. Fagforbundet vil gjennom ditt medlemskap forhandle fram gode lønns- og arbeidsvilkår for deg og kollegene dine. Medlemskapet gir deg også en rekke goder som for eksempel gunstige forsikrings -og stipendordninger.

Jo flere vi er, desto større mulighet har vi til å få gjennomslag for rettferdig lønn, trygg jobb og et godt arbeidsmiljø. Den dagen du bestemmer deg for å fagorganisere deg, tar du en riktig og viktig beslutning.

Som medlem i Fagforbundet vil du få den tryggheten 18.000 tillitsvalgte kan gi deg. Har du spørsmål, kan disse rettes til den tillitsvalgte på jobben din eller fagforeninga. Er du under 30 år har Fagforbundet en egen ungdomsorganisering som kjemper for bedre rettigheter for unge i jobb og under utdanning. Det arrangeres også diverse kurs og seminarer for medlemmer – både av yrkesfaglig karakter og andre tema. Her finner du en liste over ungdomstillitsvalgte.

Fagforbundet har et eget utdanningsstipend for yrkesaktive medlemmer, der du kan søke om dekning av utgifter til studier. Les mer om stipendet og søk her.

Hva koster et medlemskap?

Yrkesaktive medlemmer betaler 1,45 prosent av brutto lønn i kontingent. Den lokale fagforeninga kan vedta en lokal tilleggskontingent. Premie til LOfavør Kollektiv hjem (62,- kroner pr. mnd), Fagforbundets stødnadskasse (15,- kroner pr. mnd) og OUO-fondet (21,- kroner pr. mnd) (utdanningsstipend) kommer i tillegg. Deler av kontingenten kan du trekke fra på skatten.

Skoleelever, lærlinger og studenter
Er du skoleelev og går på videregående skole eller folkehøgskole er medlemskapet gratis. Lærlinger har også gratis medlemskap. Hvis du ønsker LOfavørs forsikringer, blir prisen 250,- kroner i halvåret.

For studenter koster medlemskapet 250,- kroner i halvåret. Ditt innbo- og løsøre er da forsikret. For å bli studentmedlem må studiene være din hovedbeskjeftigelse og du må ikke ha arbeidsinntekt som overstiger Lånekassas grense for stipend. Tjener du mer, kan du bli ordinært medlem i Fagforbundet.

Bli medlem her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s