Tusen takk til Musikkfest!

Eirik Faret Sakariassen, SVs ungdomskandidat til Bystyret

Kunst og kultur gjør samfunnet rikere på opplevelser og gir menneskene mulighet til å utvikle sine egne skapende evner. Kunst og kultur har en egenverdi, men også store positive ringvirkninger.

Lørdag feirert vi Musikkens dag i Stavanger. Byen fyltes av unge og flinke musikere som gledet oss med sin musikk. Vi må sikre unge i fremtiden muligheten til å dyrke sitt talent!

Jeg vil takke arrangørene bak Musikkfest for å ha skapt en flott dag nok en gang! Med over 10 000 besøkende innom arrangementene vil jeg gratulere med et vel gjennomført arrangement! Også stor takk til musikere og publikum!

SV er særlig opptatt av barn og unges rett til å oppleve og utøve kultur. Vårt mål er at alle barn som ønsker det, skal få plass i Stavanger kulturskole, og at kulturskoletilbudet skal være mangfoldig, rimelig og holde høyt faglig nivå. SV vil styrke samarbeidet mellom skolen, kulturskolen og andre kulturaktører.

SV ønsker også å kjempe for flere øvingslokaler for unge musikere. De siste årene har vi sett at det blir færre og færre steder for unge musikere å øve, men om vi skal gi flere sjansen til å leve ut sitt kunsteriske potensiale!

SV vil ha flere øvingslokaler (containermodellen) for unge amatørmusikere, bidra til at skapende og utøvende kunstnere innen ulike kunstformer får gode og rimelige lokaler i byen og gi flere barn tilbud om plass i Stavanger kulturskole og redusere prisen.

Vi gleder oss allerede til neste år!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s