Omstillingsmelding spilt inn!

Jeg satt tidligere i en debatt arrangert av Natur og Ungdom, hvor et av innspillene som kom var at vi burde ta videre til Storting og regjering et ønske om en omstillingsmelding. Det er på høy tid at vi begynner omstillingen fra oljeindustri til fornybar industri. Dette drøftet jeg tidligere i dag med parlamentarisk leder i SV, Bård Vegar Solhjell, og parlamentarisk nestleder, Inga Marte Thorkildsen. Dette stilte de seg positive til, så her får vi bare følge opp videre med håp om at saken tas videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s