Mer prinsippløshet, takk!

Konkurranseutsetting og anbud rammer helt ekte mennesker. Det er en av mange grunner til at SV ikke ønsker å konkurranseutsette jobbene til folk. Det skal ikke bli mer utrygghet i arbeidslivet, og folk skal ikke risikere å tape pensjon på å bli konkurranseutsatt.

Jeg må innrømme at jeg ble allikevel overrasket over å lese hva FrPs Leif Arne Moi Nilsen sa da det kom frem i RA at Attendes arbeid på Veden allikevel skulle konkurranseutsettes, til tross for at politikerne mente det ikke skulle det.

«Denne saken handler først og fremst om mennesker, ikke penger,» uttalte Moi Nilsen til Rogalands Avis i januar. Ja, her er jeg sjølsagt helt enig. SV har også her vært mot konkurranseutsetting. Men jeg stusser over sitatet allikevel. Denne saken handler først og fremst om mennesker, ikke penger. Det må jo bety at for Moi Nilsen så handler ikke andre konkurranseutsettingsspørsmål om mennesker, men bare om penger. Partiet som har slagordet «For folk flest» viser stadig sitt sanne ansikt. Pengene rår. Folk flest får vente.

Jeg er veldig glad at Moi Nilsen og FrP er helt prinsippløse når det gjelder konkurranseutsetting av Attendes arbeid. Det er viktig å skjerme mennesker mot å bli satt på anbud. Det er nesten så jeg forveksler Moi Nilsen med Groucho Marx, som sa «Dette er mine prinsipper. Hvis du ikke liker dem, så har jeg andre.» Mitt håp for FrP er at de fortsetter å legge prinsippene sine bort. Da vil mange i Stavanger får en bedre hverdag, og slippe unna privatiseringsjaget og konkurranseutsettings-eksperimentene fra FrP!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s