Skumle nettverk?

Klassekampen har belyst hvor tett lederne for partienes ungdomsorganisasjonen er sammensveiset. Derfor vil jeg, i åpenhetens navn, komme i forkant av eventuelle spekulasjoner: ja, jeg har også deltatt i et lukket nettverk for unge samfunnsengasjerte. Vi møttes jevnlig i Oslo, gjennom ett års tid. Vi ble skolert i politikk, kulturforståelse, skriving og internasjonale spørsmål. Vi bygget nettverk, ble godt kjent, dro til Cambridge sammen og jeg kan til og med bekrefte at noen også drakk øl.

Det var hentet inn solide navn som Åsne Seierstad, Harald Eia og Mímir Kristjánsson for å drille oss i hvordan vi skal fremme våre ideer. Hvis Klassekampen har ytterliggere spørsmål, så skal jeg svare. Men jeg vil uansett takke for et spennende år som deltaker i Klassekampen-akademiet!

Eirik Faret Sakariassen, Stavanger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s