Blank løgn fra Frps Erlend Wiborg

Pleiepengeordningen er en viktig ordning for familier med alvorlig syke barn. Før jul ble det gjort noen forbedringer i ordningen. Man skal være ytterst forsiktig med å beskylde andre for løgn, men denne gangen er det dessverre helt nødvendig.

Lederen av Arbeids- og sosialkomiteen fra Frp, Erlend Wiborg, skriver i Aftenbladet 7. januar at Frp har sørget for at «tidsbegrensningen på fem år skal oppheves, for å trygge familiene som har behov for større forutsigbarhet». Det kunne ikke vært lenger fra sannheten. Frp, Høyre og Venstre stemte mot å oppheve tidsbegrensningen for hvor lenge foreldre med alvorlig syke barn kan motta pleiepenger.

SV fikk, heldigvis, flertall for å oppheve dette sammen med Ap, Sp, MDG, Rødt og KrF. Når FrP velger å late som de er for noe de er mot, så bruker de alvorlig syke unger og familiene deres i et kynisk politisk spill. Det er uverdig, og jeg vil be både Erlend Wiborg og FrP om å si unnskyld til familiene det gjelder.

Eirik Faret Sakariassen,

Sentralstyremedlem i SV

En kommentar om “Blank løgn fra Frps Erlend Wiborg

  1. Samme sak med Color Line og utflagging, når FrP skjønte at det ville bli nei til utflagging på tinget ar de ålutselig sjøfolkenes åarti og ga inntrykk at dette var de for.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s