♪ Jeg vil ikke ha en blå ballong! ♫

♪ JEG VIL HA EN STOR BALLONG

EN SÅNN DERE FIN BALLONG

EN MED HATT OG NESE PÅ

OG DEN SKAL VÆRE BLÅ! ♫

Da jeg idag leste de siste meningsmålingene så er det et trist syn. Om det hadde vært valg i dag så hadde det blitt et klart mørkeblått Norge de neste 4 årene. I dag har jeg vært en tur i Vest-Agder, og i bilen hjemover, like etter nyhetene, spilte de nettopp denne sangen. «Jeg vil ha en blå ballong».

Grøss og gru. FrP og Høyre… Kan dere tenke dere noe så forferdelig. Privatisering, «restriktiv innvandringspolitikk» eller også rasisme, mens kultur og miljø kan vi bare drite i! Vet det norsk e folk egentlig hva det vil innebære å ha Fremskrittspartiet i regjering? Jeg frykter den dagen det kommer… fordi det tror jeg – desverre – at det gjør. Jeg er livredd for hvilke konsekvenser det vil komme til å få. For fremtiden. Begrepet «bærekraftig fremtid» kan vi bare føre til historien.

Det ser kanskje idyllisk ut. Men dette, folkens, er menneskene som er klare til å gjøre hva som helst for å ødelegge Norge og ødelegge Velferdsstaten. Det dere ser her er kanskje fremtiden for Norge. Men hva kan vi gjøre med det? Jo, vi kan kjempe hver bidige dag frem mot valgdagen i 2009.

Når jeg får presentert slike målinger så blir jeg ikke deprimert. Jeg blir engasjert! Jeg kjenner rødt blod flomme gjennom årene og kamplysten øker! Jeg kjenner at jeg vil gjøre hva som helst for å forhindre dette fra å skje. Men jeg kan ikke gjøre det alene! Jeg trenger andre flotte mennesker med samme tankesett som meg selv! For jeg vet at dere finnes der ute! Og sammen skal vi knuse Fremskrittspartiet, og vise dem akkurat hvor små de egentlig er!

Mitt navn er Eirik Faret Sakariassen, jeg er sosialist og jeg hater FrP! Og i 2009 skal jeg finne frem en nål og sprekke den blå ballongen!

Nå som jeg har fått frest fra meg kan jeg jo også nevne at SV går markant frem, men at jeg synes det er litt likegyldig når vi har partier som FrP og Høyre som ligger an til å kapre nok mandater til å styre Norge – med hjelp av KrF og Venstre.

6 kommentarer om “♪ Jeg vil ikke ha en blå ballong! ♫

 1. «Det finnes røde og grønne, store og små, men mest av alt så ønsker jeg de blå!»

  Det som er gavepakken, er at alle de blå partiene går frem pga. folket vil bli kvitt den rødgrønne kaosregjeringen.
  Så når valgkampen kommer, da skal støttet virkelig settes inn

 2. Dere kan egentlig kun skylde på dere selv. Tilogmed når dere har mer penger å fordele så klarer dere å skyte dere selv i foten med politikk som det Norske folk ikke er for.
  Nå viser det seg at det Norske folk ikke ønsker å ha usolidariske sosialister og sosialdemokrater til å styre dem. Jeg har mine grunner, Jørn Kyle har sine men best av alt blir det når vi sammarbeider for å få et bedre Norge.

  Gjett om jeg kommer til å få litt pepper for den der.

 3. Fyren har et poeng. Det er velgere i hopetall som ikke kommer til å stemme på SV/Ap på grunn av brutte løfter og det som virker som genrelt dårlig politisk praksis i regjeringskontorene.

 4. Denne regjeringen har satidig vist at de originale valgene av statsråder på flere felt rett og slett var udugelige eller løgnere. Det er gjennom sånne beslutninger saker ikke blir gjennomført.
  Nå kom Sv inn i regjeringskontorene og klarte akkurat det vi på Høyresiden håpte. Dere klarte å ødelegge mer for dere selv enn noen gang.
  Feks. boikott av Israel(Halvorsen), Djupedal sin inkompetanse som førte til at mangfoldige elever sto uten «gratis» skolebøker. Eksemplene er mange men det er jo alltid litt kjekt å avslutte med den nyeste saken… Bensinprisen…. nuff said.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s