EU, Berlusconi og bloggstatus

Ja, folkens. Da har tiden kommet for at jeg forlater landet. Inntil videre. Jeg reiser i dag til Italia – EU og Silvio Berlusconis rike – men som også har mye bra å by på.

Jeg skal til Roma og Toscana. Jeg gleder meg. Besøke Vatikanet, se på kunst, spise god mat og nyte å ha fri. Fra skole, blogg, Facebook og annet jeg bruker for mye tid på (politikk?).

Men dette er på mange måter en spesiell bloggpost. For det er ikke bare den siste før jeg drar fra landet, det er også min 200. bloggpost. Det betyr, mine damer og herrer, at jeg har gitt dere 200 bloggposter. Og hva har jeg fått tilbake for det?

For dere som liker det, her kommer litt statistikk:

  • Nesten 16 000 besøk
  • 198 den beste dagen (2. juni)
  • Nesten 600 kommentarer
  • 3 086 besøk den beste måneden (juni)

Jeg må takke dere, kjære lesere. For uten dere så tror jeg ærlig talt at denne bloggen hadde vært litt fåfengt. Men når dere kommenterer og leser så driver det bloggen videre. Frem kamerater!

Nå skal jeg ta meg en velfortjent ferie, i sydligere strøk!

NB!

Tilfeldigvis (?) samtidig med at jeg har mitt 200. innlegg så er det også 200 dager til George Bush forlater Det Hvite Hus. Tilfeldighet? Neppe. Amerikanske myndigheter har planlagt dette lenge. Men folkens! Det er håp! Det er bare 200 dager (200 innlegg?) igjen til Obama inntar Det Hvite Hus (som da ikke lenger er hvitt?) og forandringen begynner i USA (jeg må bare beklage alle parentesene…)

God sommer, kamerater!

Som gave: meg i Italia i fjor, angrepet av duer på Markusplassen. Enjoy!

3 kommentarer om “EU, Berlusconi og bloggstatus

  1. Du må kosa deg der nere. Eg drar til Thailand om 4 dager. Me snakkes sikkert når du kommer hjem. Bare husk å ikke gå med fake ting, politiet der nere e sprø.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s