Nå må Stavangerpolitikerne ta ansvar!

dsc_0026

(Her har jeg tatt bilde fra en bru på Tasta. I bakgrunnen Tasta skole)

En gang på 90-tallet trippet en lite gutt til skolen. Med ny ransel, penal og antageligvis en eller annen caps. Første skoledag tror jeg alle husker. Min første skoledag var på Tasta skole, i 1997. Nå står Tasta skole i fare for å bli ubrukelig.

Høyre, Ap, FrP, Sp og KrF gikk i går inn for reguleringsplan 2236 – Eiganestunnelen. Det betyr i realiteten at det blir bygget en tunnel, som vil munne ut et stykke før skolen. Med seg fører dette at støynivået i skolegården på Tasta skole vil bli så høyt at man ikke vil kunne bruker skolegården – og dermed ikke skolen!

Under debatten i bystyret gikk SV, Venstre og Rødt mot forslagt. Men desverre til ingen nytte.

Det blir lovet støydemping – men dette finnes det ingen garanti for, ettersom det er noe som er opp til Statens vegvesen. Slik som det ligger opp til i planen kan man bygge firefelts motorvei uten at det blir noe støydemping i det hele tatt.

Om det blir slik som planen legger opp til vil en viktig og stor skole for Tasta bydel gå i dunken. Jeg mener Stavangerpolitikerne må ta til vett, og begynne å stemme sammen med SV – og for Tasta!

2 kommentarer om “Nå må Stavangerpolitikerne ta ansvar!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s