Paradis på jord?

12366406969Ved et uhell kom jeg over programmet «Paradise Hotel» på TV3 i kveld. Jeg har svært lite å si om programmet (En klok person har sagt: Hvis du ikke har noe fint å si, trenger du ikke si noe i det hele tatt). Men jeg vil komme med en bemerkning:

Petter (29) er med i Paradise Hotel. Han jobber som finansrådgiver. Når jeg ser programmet, stiller jeg meg selv ett (!) spørsmål: Er det rart vi har en finanskrise?

Konklusjonen av å ha svitsjet innom programmet: grøss og gru!

11 kommentarer om “Paradis på jord?

  1. Om jeg ikke husker helt feil var den samme Petter med på en reportasje om den overklassen i Norge i Petre. Han sa masse bra saker, som at han syns det var trist at Norge ikke hadde adel. Bør graves fram, var Banden som sendte den.

  2. Eg tror du akkurat har uttrykt det mest intelligente som någensinne har blitt sagt om det programmet. Gratulere…

  3. Personlig synes jeg nå programmet er riktig så underholdende, men litt mye grining og sånn… For øvrig synn at SST har lagt møtene sine slik at man alltid misser tirsdagsepisoden..

  4. Paradise hotell er ikke så ille det! Typisk SV-kulturelitisme å rakke ned på alle andre programmer enn politisk kvarter og kulturnytt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s