1. mai – bli med du og!

img_0643

1. mai – venstresidens festdag! For meg er det en av årets kjekkeste dager. Dagen begynner tidlig, med frokost på Midjord bydelshus med Stavanger SV. Alle som vil kan komme! For mer info, sjekk Stavanger SVs hjemmesider.

Så beveger jeg meg videre til Fagforbundet, for å hilse dem og spise en skive hos dem.

Etter det blir det kanskje tid til et glass juice på Folkets hus, sammen med mange andre. Her anbefaler jeg alle å stikke innom. 10.15 får alle gratis frokost på Folkets hus. Etter dette, klokken 12.30, går 1. mai-toget fra Folkets hus ned til Byparken. Vanligvis går jeg under en av de mange gode parolene som fins, mens i år må jeg gå foran i toget, sammen med Trond Giske, kulturminister, og Rolf Bersås, leder Stavanger LO.

Så blir det appeller i Byparken, først ved Trond Giske, så holder jeg ungdomsappellen og etter dette skal Aida Kiblawi holde den internasjonale appellen.

Stavanger SU planlegger å gå ut for å spise mat sammen etter det offisielle programmet er ferdig. Jeg håper så mange som mulig blir med.

Så håper jeg DU også vil feire 1. mai – uansett hvor du bor. Og om du bor i Stavanger og vil feire 1. mai med SV og SU, så ikke nøl med å ta kontakt.

Ha en strålende 1. mai-feiring!

3 kommentarer om “1. mai – bli med du og!

  1. hei, husk å se etter stavanger kommunes korps ;) regner med at du blir med å synger når vi spiller gamle slagere som «internasjonalen» og «seiren følger våre faner» :p sees i toget ;p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s