Slik skal Venstre vinne valget

Denne fantastiske filmen er vel slik Venstre skal vinne valget. Gjenspeiler valgresultatet sangens kvalitet kommer jeg til å savne Venstre på Stortinget. Neida, jeg tulla. Jeg kommer aldri til å savne Venstre!

17 kommentarer om “Slik skal Venstre vinne valget

 1. Haha! Jeg liker begynnelsen på sangen, og teksten er litt morsom, men må innrømme at det ikke er så gøy å framstå som noen som synger surt eller falskt om du vil ;).

 2. Hahahaha.

  Men seriøst. Den tredje vei? Den tredje vei mellom sosialismen og kapitalismen? Dere vet hva Mussolini kalte sin politikk?

 3. Akkurat det burde selv Venstre forstå, selv om de kanskje ombestemte seg en gang eller seks mens de vurderte om de skulle lage sang eller ikke.

 4. Haha, konge! min nye favorittsang!

  lett at eg stemme Venstre nå!!!!!!!!

  :)

 5. Eirik da, du må da vitterlig ha bedre ting å angripe dine politiske motstandere på enn at ungdomspartiet lager en forferdelig reklamefilm?

  Olve, det er utrolig mange som har kalt politikken sin for den tredje vei, inkludert Tony Blair. Nå skal det forsåvidt sies at det nærmest ikke eksisterer partier i Norge som ikke er for en blandingsøkonomi, men de har forskjellige blandingsforhold.

  Og selvfølgelig vinner venstre valget :)

 6. Endelig noen har noen tatt over staffetpinnen etter «Big bag og bære», dette var faktisk utrolig mye dårligere!

 7. Du skriver «slik vinner Venstre valget». Jeg håper du merker deg at dette er UNGE Venstre. Jeg syns den er søt. Og Venstre vinner valget :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s