Med FrP hadde ikke Norge vunnet Melodi Grand Prix

alexander rybak4

Med FRP hadde ikke Norge vunnet Melodi Grand Prix. Hadde det vært opp til FrP, hadde ikke Aleksander Rybak vært i Norge! Han er sønn av to arbeidsinnvandrere fra Hvite-Russland. FrP hadde nektet dem adgang og dersom de hadde fått komme til landet, hadde Rybak garantert ikke fått utøve sitt musikalske og «fremmedkulturelle» talent. Det hadde vært en trussel mot det norske folk, ville FrP ha hevda.

Jeg gleder meg over seieren, og skal garantert reise for å se neste års finale – UANSETT hvor den skal holdes ;)

13 kommentarer om “Med FrP hadde ikke Norge vunnet Melodi Grand Prix

 1. For ikke å snakke om hvordan vi ikke hadde hatt verken kulturskoler til å dyrke fram musikalske talenter eller dansegrupper som Frikar. (Selv om sistnevnte antagelig vil begynne å tjene penger nok til å få FrP-velsignelse etter dette.) :-)

 2. Rybak kom ikkje inn til landet fordi han skulle representere oss i MGP, trur eg, Olve…

 3. «..hadde Rybak garantert ikke fått utøve sitt musikalske og “fremmedkulturelle” talent. »

  kunne han ikkje blitt like flink i hvite-russland då?

 4. Rett før eg vurdere å stemma FrP! E så lei av heile MGP-oppstyret! :P

  Men spøk til sides (for det e som kjent det FrP e), e det iche litt merkelig at alle gangene Norge har vunne, e det ein utlending som har hjulpe oss? Aldri ei heilnorsk gruppa som har klart det. Det besta me klarte va Jahn Teigen (som forresten e awesome) og ein same.

 5. Alexander Rybak er et glimrende eksempel på at innvandrere kan være en stor ressurs for Norge. Det Liberale Folkepartiet er det eneste partiet i Norge som vil åpne for fri innvandring — i takt med at velferdsstaten avskaffes. Som alternativ ordning i mellomtiden kan friborgerskap være aktuelt, altså muligheten for myndige å melde seg ut av statsvelferden. Samme ordning kan gjelde for arbeidsinnvandrere, dvs. null sosiale skatter = null sosiale rettigheter. Sjekk ut friborgerskap på Facebook her.

  http://apps.facebook.com/causes/67838/1594423?m=6d54c0aa

  Jeg har også skrevet flere artikler om friborgerskap her:

  http://onarki.vgb.no/2009/04/friborgerskap/

  http://onarki.vgb.no/2009/05/mer-om-friborgerskap/

  Hvis Eirik Faret Sakariassen og SV er seriøse når det gjelder friere innvandring til Norge bør det å støtte friborgerskap være en selvfølge. Nå, hva sier du Eirik?

  • SV er ikke, og har aldri vært, for fri innvandring av ressurssterke og produktive mennesker. Derimot er de for fri innvandring av nødlidende og invalidiserte mennesker, som de så kan forbarme seg over og invalidisere enda mer.

 6. Syntes du drar denne saken litt langt, alt handler om tilfeldighet og jeg kan ikke huske at SV har hatt noen serlig innvirkning på innvandringspolitikken. På den andre siden kunne vi også fått inn mange talenter til Norge med høyresiden(ikke medregnet FRP). Høyre er jo som sagt for EU, og med EU hadde landegrensene til Norge blitt mer åpne for arbeider i Europa slik at de kunne flyttet til Norge og oppdratt sine musikktalenter her. Litt rart at SV er for innvandring og utjevning av sosiale forskjeller i Norge, men når det handler om å utjevne de sosiale forskjellene i Europa gjennom EU skriker SV nei. For Norge og norske arbeidsplasser er bare Norge sitt og vi må passe på at det ikke blir overtatt av andre arbeidere fra EU. Og du kaller FRP innvandringsfientlige?

 7. Høyre er også i utgangspunktet for fri innvandring, vi er bare ikke like ekstreme (desverre) når det gjelder velferdsstaten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s