Simonsens sabotasje

Atle Simonsen i FrP er ansvarlig for at jeg ikke deltar på Ikveld i kveld. Dette skrev han til meg på Facebook:

Atle Simonsen klokka 13:54, den 15. juni

Eg syns det e tåbeligt at du som e politiker i Rogaland og Stavanger ska møda på et program kor de ska ha spørsmål fra vanlige førstegangsvelgere. Du har jo allerede bestemt deg ka du ska stemma og då e det ikkje interessant for folk å se ka du lure på, då kan de heller gå på sv sine nettisder. Eg sendte en mail te nrk og sa det. De visste ikkje at du va politiker, eg foreslo at de heller skulle ringa ein vanlig førstegangsvelger i Stavanger. Derfor ska du ikkje på iKveld i kveld.

Her er det tydelig at FrP er redde for hva jeg skulle spørre om. Så hva var den egentlige grunnen til at jeg ble fjernet?

Jeg ga folk anledning til å komme med forslag til spørsmål til Siv Jensen, men dette likte vel FrP-Simonsen dårlig. De er vel redde for hva Jensen får spørsmål om. Atle Simonsens agenda står for meg tydelig…

Teller MIN stemme mindre for FrP bare fordi jeg vet hva jeg skal stemme? Jeg blir vel like mye kontrollert av politikerne som alle andre førstegangsvelgere.

9 kommentarer om “Simonsens sabotasje

 1. Jeg forstår veldig godt hvordan det føles, Eirik. Akkurat slik du føler det nå har vi liberalister det hver eneste dag, hele året, hele livet. Selv om ikke akkurat DU kom på TV denne gangen slipper i det minste noen av dine meningsfeller til ganske ofte. Vi liberalister derimot slipper ALDRI til på TV eller i de store mediene. Jeg har fulgt politiske debatter på TV i over 20 år og jeg kan faktisk ikke huske å ha sett en eneste liberalist slippe til på TV og få lov til å forklare hva liberalisme er for noe en eneste gang. Noensinne. Ever. Jeg har hørt sosialdemokrater på TV snakke opp og ned og i mente om hva de mener og tror på. Jeg kan deres argumenter ut og inn, til det kjedsommelige. Men liberalister? Ikke tale om. Dette til tross for at noe slikt som 3-4% av Norges befolkning er rendyrkete liberalister, dvs. tilhenger av en minarkistisk nattvekterstat. 3-4% høres kanskje ikke mye ut, men det betyr at dersom mediene skulle fulgt slavisk statistikk som basis for hvem og hva de slipper til å politiske debatter burde altså 3-4% av innslagene (dvs. ca 1 av 25 innslag) være rendyrket liberalistiske. Men slik er det ikke. Tallet er i realiteten tilnærmet NULL%. Liberalister sensureres bort. De slipper aldri, aldri, aldri til. SV til sammenligning slipper til langt mer enn deres 6-7% oppslutning skulle tilsi.

  Vi har altså et meningsdiktatur i Norge. En sensur av politiske minoriteter som aldri får slippe til med sine meninger.

 2. Tøv.

  Eg vil òg leggja til at det offentlege ordskiftet ikkje er tent med «innslag» der politikarar av ulike fargar og nyansar får koma til ords og argumentera for sitt syn åleine. Det me treng, er gode debattar der politikarane får bryna seg på einannan og visa at syna deira held mål, sjølv i møte med motstridande syn. Einsidig agitasjon for syn er noko som høyrer heime i partiprogram, og dei er det partia sjølve som er ansvarlege for å formidla.

 3. EWS,

  Politisk ytringsrett er ikke tøv. Dersom vi hadde bodd i en rettsstat ville en HVER statlig bruk av vold innebære ytringsrett. Med andre ord, dersom du ønsker å kaste noen i fengsel har den du vil kaste i fengsel rett til å forsvare seg. Og i rettsvesenet er det ikke slik at taletid er basert på en popularitetskonkurranse. Den som trues med fengsel har innpå 50% av taletiden. Dette er hans rett fordi bruk av vold har bevisbyrde i en rettsstat.

  Men dessverre lever vi ikke i en rettsstat i dag. I dag kan SV og flertallet kaste hvem de vil i fengsel — uten bevis, uten forsvar, uten dom. Vi som trues med fengsel slipper ikke til 50% av taletiden i saker som rammer oss. Vi slipper til NULL prosent. Vi er frarøvet den viktigste kanalen til å forsvare oss selv overfor folkejuryen, nemlig media. Media kalles gjerne for den fjerde statsmakt i dagens system, nettopp fordi den har påtatt seg mye av rollen som høyesterett ville ha hatt i en ekte rettsstat. Men i dag er media intet annet enn en offentlig gapestokk hvor kun flertallet og de store, etablerte aktørene som ønsker å utøve vold får slippe til. Vi som rammes av volden derimot får ikke slippe til.

  Det at du kaller slike massive systematiske overgrep mot minoriteter for «tøv» viser at du er temmelig diktatorisk anlagt og at du har null respekt for andre mennesker og for rettsstatlige prinsipper.

 4. Onar: Av ren interesse; statistikken du bruker om at ca. 1 til 25er rendyrket liberalistiske, hvor har du den fra? (Jeg synes det høres veldig mye ut, men skal ikke uttale meg skråsikekrt om noe jeg selv ikke har lest statistikk om)

 5. Tor,

  før valget i 2007 foretok jeg en landsomfattende undersøkelse hvor spørsmålet var «hva er sannsynligheten for at du ville ha stemt på Det Liberale Folkepartiet hvis du visste at det fikk inn en representant.» 2-3% svarte «svært» eller «ganske sannsynlig.» Blant de unge var tallet enda høyere, 5-6%.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s