Hagen stikker fra regninga!

Av og til lar jeg meg forundre over Høyres Kåre Willoch. Påstanden om at Willoch har stått i ro og det politiske landskapet har flyttet seg, skal jeg ikke kommentere, men jeg synes Willoch har kommet med en av de beste og mest reflekterte angrep på Hagens skatteflukt.

Formuen til Stein Erik Hagen flyttes til Zürich, mens Hagen selv skal pendle mellom Zürich og Larvik. Selv mener den rike mannen at det er en protest mot den rød-grønne regjering og den norske formueskatten.

Jeg synes det er trist at folk som blir vellykkede i Norge ikke vil betale skatt til det norske samfunnet. En må være oppmerksom på hvilket samfunn som har gjort en til den man er, og hva man skylder dette samfunnet, sier Willoch til Dagsavisen.

Det er så riktig!

Hagen må jo skjønne at han har noe å takke samfunnet for, det er ikke omvendt! Og uansett hvor mye han tror nordmenn faller for sytende rikinger, så er det faktisk få som syns det er en ålreit måte å gå frem på.

Skattebetalerne reddet næringslivet fra finanskrisen.

Stein Erik Hagen har også nytt godt av redningspakkene, sier Halvorsen til Dagbladet.

Men nå har Hagen reddet stumpen sin, så nå stikker han fra regninga!

Det norske samfunnet reddet nettopp Hagen og formuen hans, men nå gir han dem fingeren og stikker fr regningen! Det er dårlig gjort, Stein Erik Hagen!

7 kommentarer om “Hagen stikker fra regninga!

 1. Jeg synes også at Hagen oppfører seg dumt og har latterlige utspill, men noen regning stikker han ikke fra. Vil SV kritisere alle som flytter utenlands?

 2. Det er jo nettopp det han gjør! Mens skattebetalerne reddet ham og andre rikinger ut av krisa, så stikker han bare av. Og SV kritiserer ikke alle som flytter, utenlands, det vet du vel, men en mann som sier at han flytter som protest mot skattenivået, da kan man vente kritikk fra oss :)

  • Har du noen kilder på dette? Påstanden om at Hagen er en netto-mottaker har jeg mildt sagt vanskelig for å tro på.

 3. Hagen er en politisk flyktning som stikker ifra parasittene som utsuger ham.

  Hvilken regning stikker han ifra? Jeg synes man skal takke Hagen for de arbeidsplassene han har skapt. Han flykter heller ifra systematiske overgrep og strukturell vold.

  Sosialister synes ikke verdiskapning og sikring av arbeidsplasser er noe særlig, og dette blir da resultatet: hjerneflukt.

 4. No syns jeg du snakker tull, han har betalt milioner av kroner inn i stats kassen fra firma han og hans famile har bygd opp, så han har faktisk betaltin mye mere en ekstremt mange andre og så blir det til att han stikker fra regninga når han er lei av å ikke få noe igjen en pes???? Nei har har skaffet mere til verferds staten han en 99% av dei i sv og andre røde partier, vist du vil ha ett land der alle skal være like så gå til kuba du, ligger høyst oppe i lege dekning og slike ting men hva hjelper det når man ikke har penger til medesiner for å behandle skader

 5. Han har så jævla mye penger at 1,1% av formuen er piss og ingenting for han. Mye vil ha mer, Hagen er en kjiping.

 6. Jeg er helt sikker på at Hagen overhodet ikke ville hatt noe i mot at det ble gjort opp et regnskap over hvor mye han har betalt i skatt versus hvor mye han har fått tilbake fra samfunnet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s