Jubileumsfeiring!

Dette blir innlegg nummer 500 på bloggen Frem kamerater!

Selv syns jeg det er ganske imponerende. I tillegg nådde jeg 95 000 besøkende i går, og jeg er svært ydmyk over at så mange (enige og uenige) leser bloggen min. Jeg har vokst veldig på å ha så mange meningsmotstandere som lesere, og forhåpentligvis så gjelder det dere også. Å bli utfordretpå sitt eget syn er også veldig sunt.

I løpet av de 500 innleggene, har det blitt en del kommentarer. En hel del. Så langt er det 2 626 kommentarer. Creds to all of you.

Men om det er noe dere ønsker endring/bedring på, så skrik ut. Dette er anledningen.

Med dette takker jeg for at du leser bloggen min. Uten nettopp deg hadde det ikke vært et poeng for meg å skrive. Så, takk.

Som takk legger jeg ut en veldig morsom film. Den handler om Barack Obama, og er tatt fra Barne-TV på NRK. Enjoy!

5 kommentarer om “Jubileumsfeiring!

 1. Jeg så bare gjennom de siste innleggene dine.
  Du er glad for at folk lese bloggen din.

  Men, å delta og svare de som er opptatt av det du skriver kan/gidder du ikke.

 2. Jeg svarer så ofte jeg kan, men for tiden befinner jeg meg på en øy, og har begrenset med internettilgang. Den blir mest brukt til å svare på e-post, sende ut pressemeldinger og holde kontakt med partiet. Får dessverre ikke svart på alt, men det pleier jeg være ganske god på.Jeg har til og med ofte dedikert egne innlegg dagen etter kommentarer som jeg har måttet reflektere rundt. Men du har virkelig virket som du misliker meg som person, så jeg kan tipse deg om at jeg pleier svare de jeg opplever respekt fra.Du har skrevet ting som: «Du er ung og har mange år å lære på.» Som jeg regner for å være en grov umyndiggjøring av meg, mine meninger og mine meningsfeller. Så slikt kommer ikke til å bli besvart.

  Håper på en hyggelig tone fremover, Haakon.

  EFS

 3. Så på grunn av én setning som kom fra en irritert munn nekter du å svare på hans lange innlegg (som nå forøvrig er borte?), uten at det har noe med at det han skrev satte ut innlegget ditt som unyansert propaganda fra den røde siden?

 4. Såpass må du tåle på internett, Eirik :) Ellers kan du like godt begynne med tung sensur av kommentarer for å sikre den «saklige» diskusjonen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s