Øya, Øya, Øya

ya_lansering09-11

Da er jeg omsider i Oslo, klar for festival. Siste frihet før valgkampen spiser opp all tiden jeg har. Nå er det bare å la festivallivet ta av.

For øyeblikket sitter jeg på SV-kontoret i Oslo, og driver halvveis-valgkamp på avstand. Har nettopp kommet inn, etter å ha vært på Oslo SVs valgstand, hvor fru Halvorsen holdt et flammende innlegg om hvorfor det er viktig at SV vinner dette valget.

Solen skinner og det er godt å være i Oslo nå til dags. Ikke bedre enn Stavanger, men det går greit.

Kos dere videre!

5 kommentarer om “Øya, Øya, Øya

 1. Ja, hva hadde Øya vært uten noe form for fritt marked? Den hadde nemlig ikke eksistert.
  Det er artig å høre at du nyter godt av kapitalismens frukter: Nemlig elektrisitet, gitarer, forsterkere, amerikansk kultur kort sagt.

  Nyt Øya og tenk etter om hvorvidt den ville eksistert i et samfunn med 100% skatt.

 2. Det er hovedgrunnen til at jeg ikke drar på Øya lenger.
  Festivalen har blitt infisert med sosialister.

  Middelklasse-kommunister fra møblerte hjem,med chavez t-skjorter og palestina skjerf.
  Hvite mennesker med dreads og black power trøyer.

  Aldri mer Øya.

 3. Hvis du har så sjeldent menneskesyn at du ikke klarer omgås de du er uenige med, Brutalus, synes jeg litt synd på deg. Jeg kan fint være med folk fra andre partier (har gode venner både i FrP og Høyre) men vi er dypt uenige med hverandre. Men det kan de fleste se forbi. Jeg tror nok det bare er du som taper på å eksludere deg selv fra kjekke oppleveler som Øya, bare fordi det er sosialister der.

  • Morsomt hvordan du svarer på alle kommentarene untatt de med substans. Forøvrig er dette et godt tidspunkt å minne om at Che forsøkte å forby rock og jazz.

 4. brutalus: du kan ta det med ro, det var aldri middelklassesosialister med palestinaskjerf og chaves (? du mente ikke che?)-skjorter, det var trendy hipstere, og nå går det hovedsaklig i oversiza briller, flanellskjorter, bleika dongerijakker, stripa store gensre/t-skjorter og vide bomullsbukser.

  men klart, om du ikke klarer å skille trendy hipsterungdom (som for noen år sia hovedsaklig var indiekidsa) fra «middelklasse-kommunister fra møblerte hjem», så veit jeg ikke helt om Øya er festivalen for deg, gitt …

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s