La studentene innta Madlaleiren!

080620_madlaleiren__230997m

I dag i Stavanger Aftenblad går jeg ut og sier at Madlaleiren bør bli ny studentby. Dette kom av et innspill av en av mine lesere. Nå er ideen lansert i regionens største avis, forhåpentligvis blir dette fulgt opp.

Vi vet at situasjonen for studenter i Stavanger i dag er kritisk. Om lag 800 studenter får ikke studentbolig denne høsten, og slik kan vi ikke ha det. Nå bygges det flere studentboliger enn før, men situasjonen er ikke god nok!

Derfor må vi ta i bruk de alternativer som finnes allerede. Nå legges trolig Madlaleiren ned, og da er det få ting som det kan brukes som enn nettopp en ny studentby!

2 kommentarer om “La studentene innta Madlaleiren!

 1. Dette er jo ingen ny idé, men flott at du tar opp. Dette trengs det bred støtte til og mye arbeid tror jeg for å få dette til. Mange andre har andre interesser for området. Madlaleiren er en av de veldige få mulighetene man har til å få et virkelig stort løft på studentboliger på kort tid her i regionen. Med kun de ordinære statlige bevilgningene vil det forsatt ta mange år før dekningsgraden kommer på et akseptabelt nivå, uansett hvilken regjering som sitter med makten. Og for at UiS skal nå de ekspansjonen de har som målseting er det helt nødvendig at boliger kommer på plass. Til nå ha man hengt etter med boliger og satset kun på faglig utvikling. Veksten til uis i 2004-2007 er en av hovedårsakene til at vi fortsatt har studentboligkrise. Bra at du står på for dette Sakariassen!

 2. Hipp hipp!

  Eg vett ikkje eg Eirik… Ein kan jo ikkje pumpa opp oljå med studentboligar?

  Og ikkje minst!

  Me trenge jo nye områder sånn at me kan få fleire private leiligheter ut på leiemarkedet i stavangår? Det e jo det som e det stora problemet her. ;)

  lizzom

  Ha ein super dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s