Da er skolevalget i gang for min del…

poldebatt07

Det tydeligste tegnet, for min del, på at valgkampen er i gang for fullt er skolevalget. Dette er mitt andre skolevalg som debattant, og som for to år siden reiser jeg til Time videregående skole for SV. Jeg er veldig spent, for dette er en viktig debatt. Det er nemlig den første skoledebatten som avholdes i Rogaland.

For to år siden høstet jeg god kritikk på Time, og jeg er så stolt over det at jeg limer det inn her:

SV var representert av en 16 åring som snakket overraskende godt for seg, og som etter hvert reiste seg mot monsteret Frp.Han fikk samtlige i salen til å gjennomskue Frps løfter om sprit og en personlig garde på lørdagskvelder.

Han dro frem eksempler fra lokalmiljøet og kjempet for at ungdom skulle ha et utvidet kollektivtilbud. Det virket på meg som om ordstyrerens nærvær hadde en viss skremmende effekt på vedkommende, men jeg tror han vokste dette av seg etter hvert.

Årets debatter blir spennende. Jeg har selvsagt store personlige mål, og håper på å leve opp til disse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s