2 kommentarer om “Boikotter DU israelske produkter?

  1. Hvorfor skulle jeg boikotte Israelske produkter????
    Det er nok en del produkter og kanskje land jeg kunne tenke meg og boikotte,
    men jeg forstår ikke hvorfor jeg skulle boikote «Israel». Det lille demokratiet blandt mange araberdiktaturer, som har blidt angrepet av arabiske land 9 ganger bare de siste 60 år. Og det virker ikke akkurat som de angrer særlig på det, tvert i mot sier de vil jage dem ut av landet.
    At dette faktisk skjer og har skjedd forteller jo alt om at de må ha en grensekontroll som ingen annen, og at de må slå tilbake når det topper seg. Israel er bare 1.5km bredt og der det er tettest befolket, landet er mindre enn Hedemark fylke. I 6o årene ble de angrepet av arabere fra begge sider med nær 200.000 mann i 5 divisjoner men slo tilbake angepet på 6 dager. Jeg forstår virkelig ikke dere som som roper bokott av dette lille landet Israel, på annen måte enn at dere kun leser overskrifter i tabloide overskrifter i norsk media. Særlig nrk er av en merkelig grunn finentlig innstilt overfor Israel. De har journalister fra vestresssiden som generelt er pro palestina. At noen er flinke og får det til burde ikke være en grunn for forfordeling av andre, men her har journalister generelt et problem. De er ofte venstrevridde og liker liksom ikke de som får det til. Jeg vil beundre flinke land og folk istedenfor og missunne og hate.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s