Jewish Internet Defence Force

Israel driver en offensiv mot den vestlige verden som jeg aldri tidligere har sett. Det er opprettet en internett-hacker-gruppe som heter Jewish Internet Defense Force som bruker mye tid på å spre propaganda.

For et års tid siden ble min konto hacket av dette sionistiske propaganda-apparatet, som følge av en Facebook-gruppe jeg var med på å administrere.

Det at ekstremistiske grupper velger å bryte personvernet og krenket mitt (og andres) privatliv og hacke seg inn på min profil fordi de er uenige med mitt standpunkt, som ofte er helt legitime standpunkter å ha i et demokrati.

Kina har om lag 10 000 fulltidshackere som jobber for staten, for å sensurere debatt og informasjon fra den vestlige verden. Hvor mange som er med i Jewish Internet Defence Force er ikke godt å vite, men at de er effektive er det ingen tvil om.

Dette er en skremmende utvikling som jeg håper vi ser mindre av i fremtiden.

5 kommentarer om “Jewish Internet Defence Force

  1. vis dette skjedde for ett år siden er vel dette ett gammelt tema..?

    Hvordan vett du at det var Israel? bare lurer jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s