Dagsseminar med Folk og forsvar

I dag skal jeg delta på et dagsseminar med organisasjonen Folk og forsvar på Victoria Hotell i Stavanger.

For å få et bedre inntrykk av hva jeg kan forvente meg har jeg lest litt forskjellig om organisasjonen, som ble startet i 1951 av Stortinget, for å drive informassjonsarbeid om norsk sikkerhetspolitikk.

Det kan bli interessant å høre på deres innfallsvinkel til hva som er Norges rolle i internasjonale spørsmål. Men jeg er høyst klar over at de har sine interesser, og for å avdekke dem ytterligere, tenkte jeg å ramse opp en del av de 73 organisasjonene som er medlemmer i Folk og forvar:

  • Høyre (senior, studenterforbund og kvinneforbund)
  • Senterungdomm
  • Fagforbundet
  • Europeisk
  • Arbeidernes Edruskapsforbund
  • Unge Høyre
  • Unge Venstre
  • KrFs kvinner
  • KrFU
  • FpU

Her er det altså en viss spennvidde av interesser som er medlemmer. Sentralstyrets leder er fra NHO, nestlederen er fra LO.

Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal forvente meg, men det er jo alltid viktig å være kritisk til enhver som har et ønske om at man skal bli enig med dem. Og ettersom de spanderer middag underveis er det ekstra god grunn til å spisse ører og øyne ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s