Torfinn Opheim (Ap) svarer om DLD – allikevel!

Etter at jeg i går skrev om hvordan hverken Tore Nordtun eller Torfinn Opheim svarte meg om DLD, våknet noen i stortingsgruppa deres opp, og Torfinn Opheim sendte meg en mail og ba meg sende spørsmålene på ny. Det gjorde jeg og i dag poppet en e-post inn i innboksen min.

Jeg sendte en henvendelse til alle Ap- og Høyre-politikerne som representerer Rogaland ang. deres standpunkt om Datalagringsdirektivet. Her kommer svaret til Torfinn Opheim:

Hei

Saken om datalagringsdirektivet er nå ute til høring frem til 12. April. Ap sin stortingsgruppe har ikke endelig konkludert i saken i påvente av svarene på høringen.

Personlig har jeg ikke konkludert ennå, men har selvsagt i bakhodet hva som står i Soria Moria II. Samtidig synes jeg det er gode grunner til at det er stilt kritiske spørsmål til direktivet, spesielt knyttet til personvernet, noe jeg tror vil bli belyst i høringen.

Med vennlig hilsen

Torfinn Opheim

Da håper jeg at argumentene om personvern veier tyngst for deg, Torfinn! Så får vi se om Tore Nordtun våkner!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s