Tore Nordtun og Torfinn Opheim (Ap) svarer IKKE om DLD

Jeg sendte en henvendelse til alle Ap- og Høyre-politikerne som representerer Rogaland ang. deres standpunkt om Datalagringsdirektivet. Dette er snart halvannen måned siden!

Hverken Torfinn Opheim eller Tore Nordtun har våget å svare meg, og det syns jeg er ganske frekt! Selv om jeg ikke har stemt på noen av dem, så er de faktisk representanter for ALLE velgere. Og kanskje særlig rogalendinger, som forventer et ærlig svar. I det minste et svar!

Så disse representante syns jeg nå bør trå til og se til å svare på e-posten fra meg. Den er ganske enkel og rett frem, de trenger ikke tenke seg mye om.

Jeg har purret to ganger (i tillegg til selve e-posten) og nå gidder jeg ikke mer. Mens ALLE Høyre-representanter og Eirin Sund har klart å svare, så har altså ikke Nordtun og Opheim det. Jeg er skuffet over mine regjeringskolleger.

Her kommer den mye omtalte maktarrogansen til Arbeiderpartiet klart til syne!

3 kommentarer om “Tore Nordtun og Torfinn Opheim (Ap) svarer IKKE om DLD

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s